Retro Music TV konečně s vlastním menu pro přijímače připojené k internetu

21. květen 2019

V rámci HbbTV menu hudebního kanálu jsou dostupné aplikace Playlist, Krb, Televizní program a on-line hry Nu Pogodi (Jen počkej, zajíci) a Candy Crash.

Retro Music TV konečně představila vlastní menu pro televizory a set-top boxy, které jsou připojené k internetu. Novinku mohou využívat přijímače s podporou standardu HbbTV, tedy takzvaného hybridního vysílání. Po přepnutí na Retro Music TV se nově v levém dolním rohu obrazovky objeví graficky symbol, který diváka vyzve ke stisknutí červeného tlačítka na dálkovém ovladači. Doposud se aplikace objevovaly na obrazovce více méně nahodile.

V rámci HbbTV menu hudebního kanálu jsou dostupné aplikace Playlist, Krb, Televizní program a on-line hry Nu Pogodi (Jen počkej, zajíci) a Candy Crash. V době psaní této zprávy byla novinka prozatím dostupná pouze v pražské Regionální síti 12 Českých Radiokomunikací, naopak v Regionální síti 4 společnosti Prague Digital TV chyběla. Kabelový operátor UPC Česká republika prozatím signalizaci HbbTV u Retro Music TV vůbec aktivovanou nemá.

autor: lukpo
Spustit audio

Související