Rock Antenne Österreich zahájila velkou party další etapu své existence

6. únor 2023

Rakouská odnož bavorské rozhlasové stanice Rock Antenne, která vysílá u našich jižních sousedů celoplošně výhradně na platformě DAB+, zahájila úspěšně novou etapu své existence. Obliba tematického programu mezi posluchači dlouhodobě roste, na konci loňského roku byl úspěšně spuštěn FM kmitočet ve Vídni.

Guy Fränkel, výkonný ředitel sítě Rock Antenne, je potěšen odezvou rakouské rockové komunity. K posluchačům měl v rámci zahajovací vídeňské party následující vzkaz: „Rocková scéna nám ukázala, že vstup na rakouský trh byl správným rozhodnutím. S naším novým týmem, celostátní distribucí v DAB+ a FM frekvencí ve Vídni se těšíme, že celou zemi rozproudí mnoho dalších rockových novinek, akcí a koncertů.“

Při příležitosti slavnostního startu stanice vystoupila i populární švédská kapela Royal Republic. Posluchači si mohli v tiché aukci zajistit i úplně první záznam moderování ranního průvodce Andiho Kaspara jako NFT. Výtěžek 400 eur šel na dobročinné účely. Kromě toho se bude vysílatel nadále zapojovat do projektu Volkshilfe a povzbuzovat komunitu Rock Antenne, aby se zapojovala do charitativních programů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související