Rozhlasová stanice Rock Antenne Austria s plnohodnotným programem

16. prosinec 2022

Rozhlasová skupina Antenne Bayern výrazně zainvestovala do své rakouské verze programu Rock Antenne, která je celoplošně k dispozici v multiplexu DAB+ Austria a na FM kmitočtu 104,6 ve Vídni. Od 5. prosince 6 hodin se dočkali posluchači nové ranní show a do vysílání byly zařazeny další pořady.

Čtěte také

Tým Rock Antenne Austria se přestěhoval do svého nového vysílacího centra v hlavním městě a posluchačům slibuje nejlepší non-stop rock, rozhovory, koncertní novinky a exkluzivní informace pro celé Rakousko. O ranní show se stará moderátor Andreas Kaspar, který se na vídeňské rozhlasové scéně pohybuje deset let.

Další novinkou na Rock Antenne Austria je Home Run vysílaný v pondělí až pátek od 15 hodin. Manuel Gärtner provází rockovou komunitu na cestách a shrnuje pro ně nejdůležitější dění v Rakousko a Vídni. Kromě něj bude pořad moderovat i Sarah Steinerová, která má zkušenosti zejména z menších rozhlasových stanic, takže jde o její velkou profesní výzvu.

„Na rockové hudbě je kromě pohodových kytarových riffů hezké, že bez ohledu na to, kdo jste a odkud pocházíte, všichni sdílíme lásku k dobré hudbě, a proto jsem o to více šťastný, že tuto lásku mohu od prosince sdílet s rockovou komunitou v celém Rakousku,“ konstatoval Gärtner. Cílem novinek je vytvořit z Rock Antenne nejoblíbenější rozhlasovou stanici svého druhu u našich jižních sousedů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související