Stanice Rock Antenne slaví 20 let, v celoplošném německém DAB+ multiplexu slibuje křišťálově čistý zvuk

1. září 2020

DAB+ znamenal pro stanici mimo jiné i spuštění vlastní verze pro Rakousko nebo expanzi do Hamburku. Mezi šestou a osmnáctou hodinou ladí tuto stanici ve všedních dnech průměrně 233 tisíc lidí, jak ukázala poslední Mediální analýza Bavorsko 2020.

Bavorská rozhlasová stanice Rock Antenne oslavuje v těchto měsících své dvacáté výročí, dárky ale budou dostávat samotní posluchači. Tím největším je pochopitelně vstup tohoto tematického programu do připravovaného druhého celoplošného DAB+ multiplexu v Německu. Rock Antenne spolu se svou vlajkovou lodí Antenne Bayern slibuje křišťálově čistý zvuk ve všech místech, kde bude možné program naladit. DAB+ znamenal pro stanici mimo jiné i spuštění vlastní verze pro Rakousko nebo expanzi do Hamburku.

Mezi šestou a osmnáctou hodinou ladí tuto stanici ve všedních dnech průměrně 233 tisíc lidí, jak ukázala poslední Mediální analýza Bavorsko 2020. „Jsme rádi, že se naše rocková komunita neustále rozrůstá. Nejlepší rocková hudba nonstop není jen náš slib, ale postoj k životu, který spojuje miliony lidí,“ uvedl Guy Fränkel, výkonný a zároveň programový ředitel Rock Antenne. Průměrný denní poslech stanice činí 186 minut. Vstup do druhého celoplošného DAB+ multiplexu je jedinečnou šancí, jak skokově získat nové posluchače.

autor: lukpo
Spustit audio

Související