Rozhlasová stanice Antenne Bayern si zaregistrovala ochranné známky spojené s mluveným slovem

13. září 2021

Provozovatel rozhlasové stanice Antenne Bayern postupuje úspěšně se svými novými digitálními projekty německým trhem. Portál Satellifax zaznamenal v uplynulých týdnech registraci nových ochranných známek Talk NRW a Talk Bayern.

Rozhlasová stanice Antenne Bayern viditelně nehodlá zpomalit v expanzi na německém digitálním trhu. Po chystaném spuštění Antenne NRW, nové stanici pro Severní Porýní-Falc, si registruje nové ochranné známky. Talk NRW a Talk Bayern už mají kromě slovních názvu zapsané do databáze i samotné domény, informuje portál Satellifax. Cest, kterými se Antenne Bayern může se svými projekty vydat, je celá řada.

Základním pilířem Antenne Bayern je nadále vysílání prostřednictvím analogového vysílání VKV na celém území Bavorska. Neméně je ale důležitá i distribuce skrze celozemský DAB+ multiplex Bayern. Tady je Antenne k dispozici jako jediná komerční stanice a do budoucna je možné, že by mohla přesídlit do komerční sítě na kanálu 10D, pokud takové nabídka vznikne. Antenne Bayern vysílá například i v celoplošném multiplexu Antenne DE.

autor: lukpo
Spustit audio

Související