Odstartovala rozhlasová stanice Rock Antenne Bayern

3. září 2021

Od začátku září vysílá v sousedním Německu vlastní verze rozhlasové stanice Rock Antenne pro Bavorsko. Posluchači ji mohou naladit například na svých DAB+ přijímačích, případně online. Na nový program upozorňuje vysílatel na svém webu.

„Rozjeďme to! Od 01. 09. máme další regionální program v naší rodině Rock Antenne: Rock Antenne Bayern! Pro každého, kdo se s námi v Bavorsku „rockoval“ již dříve, máme tento vzkaz: Nebojte se, samozřejmě můžete stále očekávat skvělou rockovou hudbu a vzrušující témata ze světa rocku. Nabízíme nepřetržitě nejlepší, bez ohledu na to, kde právě jste,“ uvedla na svých webových stránkách rozhlasová stanice Rock Antenne.

Provozovatel oblíbeného rockového programu slibuje, že díky novému okruhu se v budoucnu ještě více přiblíží bavorské části rockové komunity. „Pro všechny nováčky máme jasný vzkaz: Vítejte v rodině!“ Koncem srpna proběhla v DAB+ multiplexu Antenne DE změna identifikátoru stanice Rock Antenne. Šlo právě o nutný krok oddělit od sebe celoplošnou a bavorskou verzi. Regionální sítě nabízejí stanici nově s dodatkem Bayern.

autor: lukpo
Spustit audio

Související