RTL II se představila s novým názvem i vizuálem, německou stanici má v nabídce i O2 TV

9. říjen 2019

Předchozí logo stanice bylo nahrazeno čtvercovou ikonou s otevřeným rámečkem. V jeho středu je opět římská číslice II s dynamicky zkosenými hranami. Název ZWEI je poprvé zobrazen slovně.

Německá komerční televize RTL II prošla významnými změnami. V pondělí 7. října se divákům představila v odpoledních hodinách s kompletně novým grafickým vizuálem včetně loga a pod novým označením RTLZWEI. Stanici je možné najít i v nabídkách tuzemských placených služeb. Tou největší je O2 TV, která ji nabízí jako součást balíčku Svět. Program je klientům operátora O2 Czech Republic dostupný od března ve standardním rozlišení obrazu.

Vývoj staničních log RTLzwei od zahájení vysílání po současnost

Předchozí logo stanice bylo nahrazeno čtvercovou ikonou s otevřeným rámečkem. V jeho středu je opět římská číslice II s dynamicky zkosenými hranami. Název ZWEI je poprvé zobrazen slovně. V začátcích vysílatele šlo o označení RTL2, později RTI II. RTLZWEI má s novým vizuálem jasné poslání – nabídnout divákům samostatnou značku se svébytným obsahem. Předchozí změna vizuálu proběhla v roce 2015, ale změna nebyla natolik výrazná jako je tomu nyní. V novém kabátě se představil také portál na adrese https://www.rtl2.de.

autor: lukpo

Související