Satelitní služba Flix TV oficiálně potvrdila ukončení technického provozu platformy

11. říjen 2018

Zákazníci operátora už nemohou sledovat programy z jeho nabídky, klienty by měla v případě zájmu kontaktovat satelitní služba Digi TV.

Satelitní služba Flix TV dnes oficiálně potvrdila ukončení technického provozu svojí platformy. V praxi to znamená, že klienti operátora už v současné době nemohou programy z její nabídky sledovat. Potvrdily se včera publikované informace portálu Digitální rádio. Klienty Flix TV by měl s novou nabídkou kontaktovat provozovatel služby Digi TV, kterého firma v tiskové zprávě označuje jako „jiného satelitního operátora“. Důvod, proč došlo k předčasnému ukončení technického chodu platformy, pochopitelně její provozovatel neuvedl.

Na zákaznickou linku operátora už se klienti Flix TV v současné době nedovolají. Nasazen je zde trvale vzkaz o tom, že byl zaznamenán plošný výpadek, na jehož odstranění se pracuje. „Flix TV ujišťuje své klienty, že usilovně pracuje na tom, aby měli televizní služby dostupné co nejdříve,“ uvedl operátor v tiskové zprávě. Pokud doposud zákazníky nikdo neoslovil, mohou se sami ozvat na zákaznické centrum, které ovšem mohou kontaktovat pouze prostřednictvím e-mailu. „Požadavky klientů budou nyní vyřizovány prioritně,“ ujistil operátor.

autor: lukpo
Spustit audio

Související