Satelitní služba Skylink rozšířila internetovou nabídku o dalších sedm stanic

8. červen 2018

On-line platforma funguje na všech zařízeních, která jsou připojena k internetu – mobilních telefonech, tabletech nebo stolních počítačích a noteboocích.

Nabídka internetové služby Skylink Live TV, kterou provozuje největší satelitní operátor na trhu, se rozšířila od června o sedm nových televizních stanic. Jedná se konkrétně o Film+ a Minimax v tarifu Smart a AMC, Sport 1 HD, Sport 2 HD, Spektrum HD a Cartoon Network v balíčcích Multi, Kombi a Komplet. V nabídce Smart je na internetové platformě Skylink Live TV dostupných celkem 40 programů, ve vyšších balíčcích o dvanáct stanic více.

On-line služba Skylink Live TV funguje na všech zařízeních, která jsou připojena k internetu – mobilních telefonech, tabletech, stolním počítači/notebooku, set-top boxu Samsung EVO-S a nově i v rámci aplikace umístěné ve stejné značce televizorů. Televize přes internet je dnes součástí nabídky placených služeb u prakticky každého operátora. Platformu Skylink Live TV provozuje společnost M7 Group, která satelitní službu vlastní, od září 2016, takže v září oslaví dva roky od jejího uvedení. Výhodou je například možnost využití zpětného zhlédnutí.

autor: lukpo
Spustit audio

Související