Satelitní služba Skylink zpřístupní v listopadu jako ochutnávku populární tematickou stanici

30. říjen 2018

Dokumentární stanice National Geographic HD je v nabídce největšího satelitního operátora běžně součástí balíčků Kombi a Komplet.

Skylink, největší satelitní služba na trhu, zpřístupní od listopadu na programové pozici Skylink Ochutnávka dokumentární stanici National Geographic HD. Po celý listopad zde mohli klienti operátora sledovat nový tematický kanál Epic Drama HD, který byl do nabídky zařazen relativně nedávno a vystřídal Viasat Nature / Viasat History HD. National Geographic HD bude dostupný v rámci ochutnávky pro všechny zákazníky od základního balíčku Digital.

Dokumentární kanál National Geographic je běžně součástí placených balíčků Kombi a Komplet. Na programové předvolbě Skylink Ochutnávka se stanice z nabídky Skylinku střídají pravidelně po jednom měsíci. V minulosti se zde například objevily také programy, které sice největší satelitní služba svým klientům nabízí, ale pouze ve standardním rozlišení. Šlo konkrétně o seriálový a filmový program FilmBox Premium HD a tematický Golf Channel HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související