Satelitní televize Skylink vrátila po šesti letech do nabídky maďarské programy

2. únor 2021

Největší satelitní služba na trhu, operátor Skylink, nabízí klientům 32 programů v maďarštině, z nichž osm je k dispozici ve vysokém rozlišení. Převážná část předplatitelů bude bez pochyby ze Slovenska, nicméně novinku je možné předplatit také v Česku.

Provozovatel satelitní televize Skylink, lucemburská společnost M7 Group, vrací po šesti letech do nabídky programy v maďarštině. Klienti z České republiky i Slovenska, kteří o ně projeví zájem, si je mají možnost zaplatit ve formě doplňkového balíčku. Vzhledem k jazykové lokalizaci kanálů lze předpokládat, že drtivá většina předplatitelů se bude rekrutovat z řad slovenských občanů. Klient z Česka, který by měl zájem o tento druh rozšíření programové nabídky, za stanice zaplatí 49 korun/měsíc.

Operátor Skylink vrátil po šesti letech do nabídky maďarské stanice

„Balíček obsahuje pestrou škálu programů vysílaných v originálním maďarském znění. Na své si přijdou milovníci filmů, seriálů, ale i zpravodajství, hudby a sportu. Mysleli jsme i na děti, které se zabaví u oblíbených animovaných pořadů. Balíček si můžete předplatit za 49 Kč měsíčně k balíčku Smart a vyššímu,“ informuje Skylink na svém webu. Samostatnou tiskovou zprávou o této novince operátor neinformoval, sám tedy očekává, že zájem z řad českých klientů bude minimální. Z 32 programů je 8 z nich v HD rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související