Satelitní televize Skylink zařadí od 1. září hudební televizi Mezzo, nabídne ji také přes internet

31. srpen 2020

V září věnuje Mezzo stěžejní část své programové nabídky české tvorbě, která ve světě klasické hudby i tance zaujímá jednu z čelních pozic. Diváci se tak mohou těšit na panorama české hudební a taneční scény, mimo jiné při poslechu čtyř koncertů České filharmonie pod vedením šéfdirigenta Semjona Byčkova.

Zákazníci satelitní televize Skylink budou moci od 1. září sledovat jako součást programové nabídky hudební stanici Mezzo. Tematický kanál bude k dispozici ve standardním rozlišení obrazu součástí balíčku Kombi. Zákazníci Skylinku budou moci tento program sledovat ze satelitní pozice 23,5 stupně východně, družice Astra 3B. Zároveň bude program dostupný také prostřednictvím internetové nabídky Skylink Live TV. Zde je již odpovídající ikona stanice k dispozici několik týdnů, ale stream stanice nebyl funkční.

V září věnuje Mezzo stěžejní část své programové nabídky české tvorbě, která ve světě klasické hudby i tance zaujímá jednu z čelních pozic. Diváci se tak mohou těšit na panorama české hudební a taneční scény, mimo jiné při poslechu čtyř koncertů České filharmonie pod vedením šéfdirigenta Semjona Byčkova a živého přenosu ze Zahajovacího koncertu nové sezóny, který se uskuteční 24. září v pražském Rudolfinu. Dále příznivci Mezzo uvidí tři klasické balety z dílny Baletu Národního divadla i záznamy koncertů z festivalu Pražské jaro.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 12090/V, SR 29900, FEC 2/3, norma DVB-S2/8PSK

autor: lukpo
Spustit audio

Související