Seznam.cz oddělí televizní a on-line obsah

1. červen 2021

Veškerý obsah, který byl dostupný doposud na doméně www.televizeseznam.cz, se přesune na známou adresu www.stream.cz. „Televizní verze“ této služby nabídne od podzimu živé vysílání, program stanice a články k jednotlivým pořadům. Služba je k dispozici i přes červené tlačítko HbbTV.

„Před dvěma lety vznikl videoportál Televizeseznam.cz, který na jednom místě nabízí jak náš vlastní, tak i partnerský obsah. Během velmi krátké doby se nám podařilo vytvořit silnou platformu pro distribuci a monetizaci videí českých tvůrců,“ uvedl mimo jiné Igor Kalaš, ředitel rozvoje podnikání ve společnosti Seznam.cz. Pozemní cestou vysílá Televize Seznam v DVB-T2 multiplexu 23 Českých Radiokomunikací.

„Kromě pořadů určených pro terestrické vysílání chceme divákům do budoucna nabízet i množství dalšího, primárně online obsahu, například bonusová videa, články týkající se samotných pořadů a další zajímavosti. Součástí programového schématu je navíc velké množství akvizičního obsahu, který není vzhledem k licenčním podmínkám dostupný pro online vysílání. I proto jsme se rozhodli obě platformy brandově odlišit,“ doplnil za Televizi Seznam její ředitel Ivan Mikula.

autor: lukpo
Spustit audio

Související