Skupina Polsat Plus věští v emotivním osmiminutovém videu Polsku světlou budoucnost, představila nový vizuál

11. červen 2021

Polsko pokryté kompletně signálem sítě 5G, elektromobily a technologie, které ve všech směrech ulehčí našim severním sousedům všednodenní činnost, to a mnoho dalšího slibuje v následujících letech skupina Polsat Plus. Její osmiminutové video zároveň představilo i novou vizuální podobu televizních kanálů.

Jak uvedl Polsat v tiskové zprávě, nová loga byla navržena především s ohledem na transparentnost a snadný příjem ze strany diváků a zákazníků. Cílem bylo spojit televizní a telekomunikační aktivity společnosti, což se změnou vizuální identity televize Polsat a operátora Plus povedlo. Video mimo jiné připomíná start programu, který byl před téměř třemi desítkami let vůbec první komerční stanicí na trhu.

„Umožňujeme lidem komunikovat s rodinou, přáteli, kolegy, pracovat, studovat, surfovat po internetu bez omezení, kde si mohou užít například zábavu, sport nebo informace, mohou také rozvíjet své podnikání. Mohou si užívat obsah a emoce, které dodáváme,“ uvedl zakladatel skupiny Zygmunt Solorz. Polsat si v televizním odvětví zachovává svou žlutou barvu jako symbol energie, radosti a optimismu vycházející ze slunce.

autor: lukpo

Související