Skylink spolupracuje s internetovou televizí Mall TV, operátor vysílá na promo kanálu její pořady

30. duben 2019

Díky spolupráci obou firem se na stanici Skylink 7 objevují například pořady Rozum v troubě, Top Moment, Adam Ondra nebo Menutovka.

Internetová televize Mall TV navázala spolupráci se satelitní televizí Skylink. Pořady této on-line platformy jsou vysílány skrze promo kanál Skylink 7. Portálu Digitální rádio to potvrdila mluvčí Mall TV Eva Albrechtová. „Aktuální pilotní fáze je spuštěna přibližně měsíc, přičemž zahrnuje desítku pořadů internetové televize Mall TV, kterými jsou např. Rozum v troubě, Top Moment, Adam Ondra nebo Menutovka, a výhledově uvidí diváci také seriál Stylista. Jednotlivé epizody jsou zařazovány a reprízovány s ohledem na programové schéma kanálu,“ uvedla Albrechtová.

Na Skylink 7 se tak nemusí objevovat zdaleka pouze výběr z programů, které má největší satelitní služba na trhu v nabídce. Potvrdilo to i oznámení z minulého týdne, jímž je exkluzivní nasazení komediálního seriálu Vítejte ve Švédsku – první díl se vysílal 28. dubna. „Seriál mapuje trampoty newyorského třicátníka Bruce Evanse, který se za svou láskou Emmou vydá do Stockholmu. Střet společenských zvyklostí obou národů ho vystaví mnoha komickým, někdy až trapným situacím,“ prozradil mediální zástupce operátora Skylink Marek Němec.

autor: lukpo
Spustit audio

Související