SledováníTV: Private HD místo Hustler HD, změna na pozici relaxačních kanálů

11. prosinec 2019

On-line služba SledováníTV má nejbohatší nabídku odpočinkových kanálů. Její zákazníci mohou například sledovat kočičí kavárnu, korálovou zahradu, pláž nebo Mumlavské vodopády.

Provozovatel on-line služby SledováníTV provedl začátkem tohoto týdne další změny ve své programové nabídce. Zmizela z ní erotická stanice Hustler HD, naopak se zde objevil nový kanál Private TV HD. Jde o stejnou stanici, kterou před několika dny zařadil do nabídky i největší kabelový operátor, společnost UPC Česká republika. Ten doposud tento program nabízel svým klientům ve standardní kvalitě obrazu.

Upravena byla i nabídka relaxačních kanálů. Došlo k jejich optimalizaci a vyřazen byl Rok v přírodě. Dále jsou k dispozici klientům SledováníTV k dispozici programové předvolby Krb, Kočičí kavárna, Korálová zahrada, Pláž, Mumlavské vodopády a Čapí hnízdo. Nedávno byl počet relaxačních stanic rozšířen i o dvě novinky, na něž už naše redakce upozornila. Jedná se o Ošetřování mláďat a Galerii zvířat. Vše pochopitelně v HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související