Služba Skylink Live TV rozšířila nabídku o pořady kanálů AMC a Epic Drama

16. červenec 2019

V případě tematického kanálu AMC se jedná o seriál NOS4A2, z něhož je aktuálně k dispozici šest epizod, Epic Drama nabízí pod hlavičkou Viasat tituly Endeavour a Poldark.

Provozovatel on-line služby Skylink Live TV, lucemburská společnost M7 Group, rozšířil její nabídku o pořady placených kanálů AMC a Epic Drama. V případě prvního se jedná o seriál NOS4A2, z něhož je aktuálně k dispozici šest epizod, Epic Drama nabízí pod hlavičkou Viasat tituly Endeavour a Poldark. Nedávno Skylink zařadil do nabídky své on-line služby HD verze kanálů Óčko, Óčko Star, Óčko Black a Óčko Expres, které v satelitní platformě k dispozici nejsou.

Novinkou v rámci Skylink Live TV se stala i stanice Fuel TV, jenž je opět k dispozici ve vysokém rozlišení. Předplatitelé ji mohou brát jako plnohodnotnou náhradu za kanál Edge Sport HD. Ta přerušila nejprve vysílání na satelitu Astra 3B, a po několika měsících došlo k jejímu vyřazení i v internetové platformě. Další drobnou úpravou je odstranění programové pozice pro HD verzi erotického kanálu Playboy TV Europe. Ač původně M7 Group avizovala jeho zařazení na všechny on-line platformy napříč trhy, v Česku a na Slovensku k tomu nakonec nedošlo.

autor: lukpo
Spustit audio

Související