Služby O2 TV a Skylink odmykají kvůli koronaviru placené kanály všem klientům

13. březen 2020

Na vývoj epidemie koronaviru zareagovali všichni tři největší operátoři. Programová nabídka cílí zejména na dětské publikum, O2 ale za symbolický poplatek odemkne zájemcům i stanice HBO a Cinemax plus videotéku HBO OD.

Kompletní trojice největších služeb na trhu, tedy O2 TV, Skylink a UPC/Vodafone, nabídne dětem a dospělým v průběhu „koronavirových prázdnin“ vysílání několika tematických programů zdarma, které jsou jinak určeny pro vyšší tarify. Zatímco Vodafone již detaily odhalil, čekalo se, s čím přijdou společnosti O2 Czech Republic a M7 Group. Po dnešních jednáních je definitivně jasno.

O2 všem zájemcům zpřístupní seriály, filmy, dětské pořady, dokumenty, sportovní přenosy a zpravodajství. Na měsíc rozšiřuje nabídku kanálů v předplacených Sport Pack tarifech o dětské NickToons, Nick Junior, Nickleodeon a ČT :D, zpravodajskou ČT 24 a dokumentární a vzdělávací National Geographic. Od dnešního dne je navíc služba O2 TV HBO a Sport Pack k dispozici na měsíc za symbolickou korunu.

Službu si mohou zájemci aktivovat na webu www.o2.cz/myslimenavas, není nutné nikam chodit ani volat. Pořady pak mohou sledovat na libovolném zařízení - tedy nejen v televizi, ale také na počítači nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu. Stávající zákazníci s tarify O2 TV Bronzová, O2 TV Stříbrná, O2 TV M a O2 TV L si mohou své tarify obohatit o nejlepší seriály a filmy z produkce HBO. Na jeden měsíc získají s balíčkem Kino zdarma přístup k HBO, kanálům Cinemax a videotéce HBO OD. Aktivace časové omezené nabídky platí do 12. dubna a lze ji zahájit přes Moje O2. 

Co se týká satelitní televize Skylink, i ta připravuje pro své klienty volné vysílání některých programů. „Vzhledem k tomu, že koronavirové prázdniny se týkají zejména dětí, budeme cílit primárně na dětské diváky. S vysílateli ještě jednáme a programovou nabídku dolaďujeme,“ uvedl na dotaz portálu Digitální rádio Jaromír Glisník ze společnosti M7 Group, která Skylink provozuje. Nadále pokračuje také březnová ochutnávka stanic CS Film, CS Horror, CS History, Sport 1 HD a Sport 2 HD.

autor: lukpo
Spustit audio

Související