Společnost NBCUniversal chce zvýšit zásah své streamingové služby hayu, spustila aplikaci pro televizory LG

16. listopad 2021

Ve stínu známých streamovacích služeb jako jsou Netflix, HBO GO, Apple+ a další funguje v Česku řada dalších online platforem, které se snaží více či méně úspěšně oslovit potencionální předplatitele. Jednou z nich je i hayu, za níž stojí společnost NBCUniversal. Nově se tato platforma rozšířila i do televizorů LG.

Bez lokalizace, zato s vydatnou dávkou reality formátů. To je recept, na který by měli slyšet anglicky hovořící předplatitelé z České republiky. Streamingová služba hayu uvolnila od listopadu do svého LG Content Storu aplikaci právě pro zobrazovače jihokorejského výrobce. Novinka se konkrétně vztahuje na systém WebOS ve verzi 4.0 až 6.0. Kromě České republiky je tato platforma k dispozici v dalších šestadvaceti zemích světa.

Reklamní kampaň, na kterou mohou narazit uživatelé sociální sítě Facebook, je přes absenci lokalizace možná překvapivě v češtině. Streamingová služba nabízí anglicky hovořícím milovníkům reality formátů například pořady Keeping Up With the Kardashians, The Real Housewives nebo The Outer Deck. Služba je k dispozici formou aplikace například i pro Android TV nebo multimediální centrum Apple TV. Celkem je k dispozici přes 8000 epizod.

autor: lukpo
Spustit audio

Související