T-Mobile TV zařadila novou televizi s vážnou hudbou, jinou vyřadila

11. červen 2019

V nabídce IPTV služby se objevila hudební televize Stingray Classica a na její programové pozici byla odpojena Stingray Brava. Program je nadále k dispozici pouze ve standardním rozlišení.

Zákazníci služby T-Mobile TV, která nedávno překročila hranici jednoho sta tisíc zákazníků, zařadila do nabídky hudební televizi Stingray Classica. Klienti ji najdou na programové pozici 198, kde nahradila kanál Stingray Brava. Obrazová kvalita se nemění, a tak i Stingray Classica je v nabídce operátora dostupná pouze ve standardním rozlišení obrazu (SD). Funkce zpětného zhlédnutí (TV archiv) nebo timeshift (časová osa) zůstaly i nadále funkční.

V souvislosti s hudebním kanálem Brava, který zmizel z nabídky T-Mobile TV, respektive byl nahrazen, se v nedávné době hovořilo o jeho ukončení. Přesto, že informaci potvrdil nepřímo i Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group provozující největší satelitní službu Skylink, program nadále prostřednictvím družice Astra 3B vysílá. Klienti operátora tak mají k dispozici stanice Stingray Brava a Stingray Classica ve vysokém rozlišení obrazu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související