Stanice Barrandov Plus vysílá v T-Mobile TV pouze ve standardním rozlišení

25. září 2018

Operátor v posledních týdnech a měsících překlápěl programy do vysokého rozlišení, tematické programy Barrandova ale zůstaly pouze v SD kvalitě.

AKTUALIZOVÁNO 26. ZÁŘÍ, 15:34:

V nabídce IP televize od telekomunikační společnosti T-Mobile docházelo v posledních měsících k řadě změn, zejména překlápění programů ze standardního do vysokého rozlišení. Tato skutečnost se ale nedotknula stanice Barrandov Plus, ani Kino Barrandov. Ve vysokém rozlišení je tak z barrandovských kanálů v tuto chvíli v HD kvalitě dostupná pouze vlajková loď TV Barrandov. Barrandov Family nikdy ve vysokém rozlišení nevysílala.

Nepřeklopení Barrandov Plus do HD kvality může být na první pohled překvapením, nicméně při bližším zaměření se na program divák zjistí, že obsah stanice není příliš atraktivní. Vlajkový kanál společnosti Barrandov Televizní Studio například začne vysílat před pátou hodinou ranní teleshoppingový blok Klenot TV, který končí až po polední. Stejný pořad pak běží na stanici Barrandov Plus od přibližně deváté ranní do téměř 12.00. Barrandov Family pak recykluje starší pořady a primárně je vysílání určeno pro slovenský trh.

autor: lukpo
Spustit audio

Související