Stanice Motorvision jako součást bezplatné DVB-T2 nabídky z Německa

22. říjen 2018

Program zaměřený výhradně na motoristický sport mohou naladit všichni diváci v dosahu terestrické nabídky z Německa za podmínky, že mají svůj přijímač s podporou HbbTV připojený k internetu.

V nabídce bezplatné pozemní televize DVB-T2 z Německa se jako programová novinka objevila motoristická stanice Motorvision. Program je vysílán na samostatné pozici v multiplexu ZDF, a to jako součást služby Freenet Connect. Pro jeho otevření je tedy nutný set-top box nebo televizor s podporou standardu HbbTV, případně certifikovaný přijímač platformy. Stanice je podle pozorování portálu Digitální rádio šířena bez geoblokace a ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

Ve vysílání stanice Motorvision se diváci mohou setkat s motoristickými magazíny jak z Německa, tak i celého světa. Nebudou chybět ani přímé přenosy, zpravodajství a další pořady související s danou tematikou. „S televizí Motorvision máme k dispozici skvělého partnera, který nabízí zákazníkům Freenet TV ještě více sportovního obsahu a další rozšíření naši programové nabídky. Motoristický sport je pro diváky velmi atraktivní,“ uvedl produktový manažer Freenet TV Sven Eckoldt.

autor: lukpo
Spustit audio

Související