Streamingová aplikace dokumentární stanice Love Nature skončila, lineární kanál pokračuje

30. duben 2020

Důvod k tomuto kroku provozovatel tematické stanice neuvedl. Dosavadní uživatele vyzývá k tomu, že pokud si předplatné zakoupili například přes Apple TV, aby se obrátili s žádostí o vrácení peněz přímo na společnost Apple.

Provozovatel dokumentárního kanálu Love Nature, který mají v nabídce také služby Skylink a Lepší.TV, nečekaně vypnul svou stejnojmennou internetovou aplikaci. O této nepříjemné novince informuje firma na svých webových stránkách. Službu bylo možné využívat také v České republice, a to bez nutnosti předplatného lineárního kanálu. Aplikace nabízela přístup k obsahu stanice v HD i Ultra HD rozlišení.

„Vážený zákazníku, je nám velice líto, že vás musíme informovat o ukončení aplikace Love Nature na všech platformách včetně Apple, Amazon a Roku. Pokud jste získali předplatné prostřednictvím těchto platforem a chtěli byste ho zrušit nebo vrátit peníze, kontaktujte přímo dané platformy, protože nemáme přístupová práva pro zrušení předplatného prostřednictvím platforem třetích stran,“ uvedl tým stanice.

autor: lukpo
Spustit audio

Související