Streamingová služba Apple TV+ slibuje podporu pro nové značky televizorů

7. únor 2020

Doposud si mohli tuto službu užít majitelé nových televizorů Samsung, od letošního roku se k nim postupně přidávají také značky LG, Sony a Vizio. Apple TV+ nabízí lokalizovaný obsah ve 4K rozlišení formou titulků.

Aplikace Apple TV, jejíž součástí je i nová streamingová služba Apple TV+, která byla spuštěna na podzim, slibuje v letošním roce podporu hned pro několik značek televizorů. Kromě Sony se ji tento týden dočkali také majitelé LG, v blízké době má nasledovat Sony v Vizio. Kromě samotné Apple TV mohou novou streamingovou službu najít zájemci například na platformách Amazon Fire TV nebo Roku.

Apple TV+ je exkluzivní platformou společnosti Apple a domovem formátů Apple Originals. Nechybí zde pořady, jako je „The Morning Show“, „Dickinson“, „For All Mankind“, „See“ nebo „Servant“. Apple TV+ se již v roce svého vzniku podařilo získat nominace na Zlaté globy nebo ocenění Screen Actors Guild. Zároveň šlo o jedinou streamovací službou, která debutovala ve více než stovce zemí a regionech.

autor: lukpo
Spustit audio

Související