On-line služba SledováníTV uvádí novou aplikaci pro LG televizory a úvodní obrazovku Apple TV

19. prosinec 2019

Cílem postupných změn je uživatelům nabídnout moderní platformu, která umožní řadu doplňkových funkcí a mimo jiné i možnost přehrávání obsahu z vlastní videopůjčovny sestavené z obsahu partnerů služby.

Kromě řady programových novinek, které portál Digitální rádio postupně představoval svým čtenářům, si on-line služba SledováníTV připravila pro klienty i dvě významné technické změny. Nového zpracování se dočkala úvodní obrazovka této platformy v rámci Apple TV. Diváci mají díky této změně například rychlý přístup k oblíbeným kanálům, přehrávání rozkoukaných pořadů, ale zejména doporučeným filmům, oblíbeným stanicím nebo videotéce s řadou titulů od partnerů SledováníTV.

Další novinkou je uvedení aplikace SledováníTV ve verzi 2.0 pro televizory značky LG s operačním systémem WebOS. Nejnovější přírůstek do rodiny on-line služby je prozatím v zážehovém režimu. Podle informací publikovaných na sociálních sítích budou novinky a nastavení postupně přibývat. Cílem je ale pochopitelně nabídnout uživatelům stejně funkce, na které jsou zvyklí uživatelé dalších platforem, jako je například právě Apple TV. Původní verze dostupná v LG televizorech je graficky chudá a neobsahuje doplňkové funkce.

autor: lukpo
Spustit audio

Související