Streamingová služba Deezer uvedla koncem roku 2021 novou aplikaci pro chytré televizory Samsung

13. leden 2022

Aplikace hudební streamingové služby Deezer v televizorech Samsung se koncem loňského roku předvedla v novém kabátě. Důvodem ke změně je bez pochyby rostoucí konkurence na tomto poli, kterému dominují Spotity, Apple Music nebo Tidal. Dezzer chce udělat uživatelům z televizoru osobní jukebox.

Standardem dnešních streamovacích audio služeb je nejen poslech hudby, ale také podcastů. I tento obsah pochopitelně uživatelé v nové aplikaci Deezeru najdou. Hned po spuštění je možné stisknout tlačítko Play a služba začne fungovat jako nekonečný jukebox, kdy se v seznamu objeví jak oblíbené, tak i zcela nové nebo neznámé skladby ušité na míru. Připravené jsou i personalizované seznamy skladeb.

Nijak nepřekvapí ani selektované playlisty jako Daily, Monday Discovery, Sunday Chill a Friday Releases. Novinkou je funkce Karaoke, kde si mohou pomocí psaného textu předplatitelé danou skladbu zazpívat. Standardem u dnešních streamovacích služeb je i poslech hudby ve vysoké zvukové kvalitě, v tomto případě ve formátu FLAC. Uživatel však musí mít předplacený tarif Tidal HiFi. Podcasty dostaly nově svou samostatnou kategorii.

autor: lukpo
Spustit audio

Související