Streamingová služba Plex sjednotila hudební streamy Stingray a přidala další dva nové programy

24. listopad 2022

Hudební streamy Stingray už jsou v rámci multimediální platformy Plex k dispozici na jednom místě. Zájemci si mohou zcela zdarma poslechnout například starší hity, písničky z devadesátých let nebo po roce 2000. Celkem se jedná o dvanáct streamů. Programovými novinkami jsou tentokrát stanice Playground TV a Cryftsy TV.

K zařazení hudebních streamů Stingray na jediné místo došlo po přesunutí stanice Vivaldi s vážnou hudbou pod kanál Qwest Classical. Uživatelé multimediální platformy Plex mají nyní k dispozici minimálně dva hudební kanály orientované výhradně na klasickou hudbu. Mezi hudební streamy Stingray jsou například Flashback 70s, Nothing But 90s, Y2K (hity po roce 2000, pozn. red.), Smooth Jazz, Pop Adult nebo Rock Alternative.

Stanice Playground TV je zaměřena výhradně na dětské diváky. U její anotace společnost Plex uvádí, že jde o kreslené příběhy z celého světa dostupné v různých jazycích. „Učte se a bavte se,“ láká na vysílání nového programu provozovatel multimediální platformy. Programová novinka CraftsyTV má oslovit zejména domácí kutily a umožnit jim zdokonalovat se v jejich stávajících dovednost, případně je seznámit s činnostmi novými.

autor: lukpo
Spustit audio

Související