Streamingová služba s kultovními filmy, kterou neznáte. Spamflix má novou aplikaci pro iOS a Android

23. červen 2020

Novinka umožní uživatelům daných zařízení procházet a streamovat jakýkoliv titul, který se nachází v databázi Spamflix. Každý film může v rámci zápůjčky sledovat zákazník po dobu 72 hodin. V rámci nové registraci je první film ke zhlédnutí k dispozici zdarma.

V České republice je možné otestovat celou řadu streamingových služeb, které zde fungují zcela bez nutnosti použití virtuální privátní sítě (VPN), tuzemská média je však na rozdíl od platforem, jako je HBO GO nebo Netflix, ignorují, což je většinou způsobeno absenci lokalizace. Do této kategorie patří i Spamflix. Služba, která cílí na fanoušky orientované na avantgardní a kultovní filmy s obtížnou kategorizací, je nově k dispozici i na operačních systémech Android a iOS. Přidána byla i podpora Chromecastu pro Anroid TV a Airplay.

Novinka umožní uživatelům daných zařízení procházet a streamovat jakýkoliv titul, který se nachází v databázi Spamflix. Jak si redakce našeho portálu otestovala, na bezplatné zapůjčení prvního z nich by měl uživatel po registraci dostat do svého e-mailu kupón. Uživatelům služby Spamflix jsou účtovány pouze filmy, které chtějí sledovat. Nefunguje zde tedy měsíční předplatné, případně další skryté poplatky. Relativně neobvyklá je výpůjční doba, která je stanovena na 72 hodin. O všech aktualizacích je klient informován e-mailem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související