Streamingová služba Voyo nabídne sledování v offline režimu, jako první na Androidu

14. červenec 2022

Předplatitelé streamingové služby Voyo budou mít konečně možnost stahovat vybrané pořady v nabídce a následně je pak sledovat v offline režimu, samozřejmě i nadále v prostředí aplikace. Jako první se této novinky dočkají uživatelé na mobilních zařízeních s operačním systémem Android.

„Voyo spustilo pro zařízení s operačním systémem Android funkci stažení vybraného obsahu. Předplatitelé tak budou moci sledovat své oblíbené seriály a filmy z nabídky Voyo i ve chvílích, kdy jejich zařízení není připojeno k internetu, například během letů na dovolenou,“ píše v tiskové zprávě mediální skupina Nova, která online videotéku Nova v České republice provozuje.

Na zařízeních s operačním systémem Android je možné stáhnout většinu titulů z produkce TV Nova, mezi které patří např. seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice, Specialisté, reality show MasterChef a Survivor a také minisérie z produkce Voyo Originál, jako jsou Jitřní záře, Případ Roubal, Guru, Národní házená nebo Iveta. Zároveň je možné stáhnout například vybrané české a zahraniční filmy a seriály, včetně nabídky dětského obsahu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související