Další krok k plnohodnotné zpravodajské televizi, TN LIVE už vysílá i přes portály Voyo a Nova Plus

1. březen 2022

Přesto, že se této skutečnost mediální skupina Nova zprvu bránila, vysílání jejího internetového kanálu TN Live už lze považovat nyní de facto za zpravodajský program. Online platforma je po webu tn.cz konečně dostupná i v rámci televizních stanic v sekci Živě na portálu Voyo.cz a také v bezplatném archivu Nova Plus.

„TV Nova navyšuje kvůli dění na Ukrajině zpravodajské pokrytí, podle vývoje prodlužujeme zpravodajské relace, přidáváme živé vstupy a nyní jsme se rozhodli, že umožníme divákům mimořádně sledovat TN Live i na Voyo a Nova Plus. Je důležité, aby se k nim dostávaly relevantní a ověřené informace různými cestami, protože si uvědomujeme, že každý z nás konzumuje informace jiným způsobem,“ uvedl ředitel zpravodajství Novy Kamil Houska.

Speciál TN Live, který běží k dění na Ukrajině, se vysílá ve všední dny od devíti ráno do skončení Televizních novin, plánuje se rovněž vysílání TN LIVE na víkend, a to od deseti dopoledne do skončení Televizních novin. Zpravodajskou platformu TN LIVE je možné sledovat i přes virtuální červené tlačítko, platformu HbbTV ve verzi 2.0 a vyšší. Speciální zpravodajský kanál zavedla v době války na Ukrajině i RTVS, nahradil archivní Trojku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související