Streamingový katalog JustWatch umožňuje nově odesílat obsah z mobilní aplikace do televizoru

25. leden 2022

Služba JustWatch, která je generátorem a zároveň katalogem obsahu z různých streamingových videoslužeb, v uplynulých dnech představila další z významných novinek. Pokud divák používá mobilní aplikaci, může si nyní po spárování s televizorem poslat obsah přímo na velkou obrazovku.

Lehce krkolomný překlad uživatele upozorňuje, že: „Hraní na televizoru je nyní k dispozici.“ Nové upozornění ovšem neznamená, že by divák mohl na svém zobrazovači streamovat mobilní hry, ale nabízení tituly lze sledovat přímo zde, nikoliv prostřednictvím mobilní aplikace. Kouzlo JustWatch spočívá v tom, že je generátorem obsahu z různých streamovacích služeb, který následně předkládá uživateli v přehledné podobě.

V JustWatch tak zájemci najdou například obsah z videoplatforem, jako je Netflix, HBO GO, Amazon Prime Video a další. Pro využití této novinky musí být uživatel přihlášený jak v samotné mobilní aplikaci, tak i na televizoru. Následně už stačí pouze stisknout odpovídající tlačítko a obsah se odešle. Další informace může uživatel najít na webovém portálu služby. JustWatch ocení zejména ti diváci, kteří si předplácejí více platforem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související