Sunshine Live: Posluchači oceňují kurátorský výběr elektronické hudby

18. září 2023

Rozhlasová stanice Sunshine Live patří již dvanáct let neodmyslitelně k nabídce prvního německého celoplošného DAB+ multiplexu DR Deutschland. Distribuce v této síti ji zajišťuje díky atraktivnímu programu i dlouhodobě pozici jednoho z nejúspěšnějších programů. Mediální analýza 2023 Audio II, tamní obdoba Radioprojektu, ji přisoudila 180 tisíc posluchačů.

Čtěte také

Petra Lemckeová, výkonná ředitelka rozhlasové stanice Sunshine Live, k aktuálním výsledkům poslechovosti uvedla: „Jsem nadšená vývojem Sunshine Live. Řídí se jasnou strategií a je výsledkem tvrdé práce našeho týmu a oddanosti produktu. Pokračujeme v získávání posluchačů, zejména v mladé cílové skupině. Sunshine Live znamená kurátorský obsah na téma elektronické hudby. Tuto kompetenci oceňuje stále více posluchačů.“

Rozhlasová stanice Sunshine Live je nejen společníkem elektronické hudební scény v Německu od svého založení v roce 1997, ale hraje významnou roli při jejím utváření. Jako digitální značka pro elektronickou hudbu nabízí kromě hlavního programu i další speciální žánrové streamy prostřednictvím mobilní aplikace, chytrých reproduktorů a webových stránek. Sunshine Live je k dispozici celoplošně na platformě DAB+ prostřednictvím sítě DR Deutschland.

autor: lukpo
Spustit audio

Související