T-Mobile TV ukončila vysílání dalších šesti programů ve standardním rozlišení

14. srpen 2018

Jde o trend, který operátor nastolil již před několika měsíci. V nabídce už ve standardním rozlišení skončily v uplynulých týdnech například stanice společnosti HBO Europe.

Společnost T-Mobile pokračuje na své IPTV platformě ve vypínání programů ve standardním rozlišení, které jsou zároveň k dispozici paralelně v HD kvalitě. Aktuálně operátor tento krok realizoval u stanic Rozhlasu a televize Slovenska (Jednotka a Dvojka), JOJ Family, FilmBox Premium, Auto Motor und Sport a Nat Geo Wild. Verze v HD kvalitě jsou nově dostupné na pozicích, kde dříve byly tyto programy ve standardním rozlišení.

T-Mobile se v posledních týdnech a měsících zaměřil právě na překlápění programů do vysokého rozlišení. Distribuovat programy v obou kvalitách už prakticky ztratilo smysl. Pouze v HD rozlišení už jsou k dispozici například i kanály HBO Europe, tedy včetně stanic Cinemax. Nabídka T-Mobile TV ale pochopitelně není úplně bez chyb. Stanice Cartoon Network je trvale dostupná ve formátu 4:3 bez češtiny, lokalizace chybí například i kanálu Travelxp. Od zítřka budou v nabídce operátora k dispozici i kanály Digi Sport 1 a Digi Sport 2.

Spustit audio

Související