TechniSat představil v Německu fotbalovou verzi DAB+ přijímače Digitradio 1

11. červen 2018

Předností přijímače jsou snadno ovladatelná tlačítka na předním panelu a dobře viditelný OLED displej. Rádio klade důraz na kvalitní zvuk a dlouhou výdrž baterie.

Krátce před zahájením nadcházejícího fotbalového šampionátu v Rusku uvedla německá společnost TechniSat speciální verzi DAB+ přijímače Digitradio 1, který firma prodává i v České republice. Výrobce se při této příležitosti spojil s fotbalovým klubem VfL Bochum 1848. Přijímač má tradiční parametry jako Digitradio 1, ale je k dispozici v jasně modré barvě a s logem účastníka 2. německé fotbalové Bundesligy. Přijímač je vyráběn v Schönecku.

Předností rádia jsou snadno ovladatelná tlačítka na předním panelu a dobře viditelný OLED displej. Přijímač klade důraz na kvalitní zvuk a dlouhou výdrž baterie, která umožňuje až deset hodin nepřetržitého provozu. Do paměti si může majitel uložit až dvacet rozhlasových stanic – deset v režimu DAB+ (III. pásmo) a druhou polovinu v pásmu VKV. Uživatelé v Německu se mohou spolehnout na bohatou programovou nabídku v zemském multiplexu na kanálu 5C, ale i řadě zemských a regionálních sítí. Přijímač bude pochopitelně fungovat i v České republice.

autor: lukpo
Spustit audio

Související