Televize Kuki vyřadila německou ProSieben a zpravodajskou Sky News, do nižší nabídky přidala filmy a erotiku v HD

11. leden 2021

Od ledna zmizely z nabídky televize Kuki celkem tři programy, u jednoho z nich však jde o kompletní ukončení distribuce na českém a slovenském trhu. Do tarifu Kuki menší byly zařazeny stanice Film+ HD a Leo TV HD.

Z nabídky internetové televize Kuki zmizela od ledna 2021 německá plnoformátové stanice ProSieben a britský zpravodajský kanál Sky News. Obě stanice bylo možné ve standardním rozlišení sledovat již od tarifu Kuki menší. V něm už není k dispozici ani dlouhodobě nejsledovanější německá televize RTL. Plnoformátový komerční program však z nabídky služby nezmizel. Objednat si ho mohou klienti od tarifu Kuki větší. Ukončení distribuce kanálu Fine Living Network, o němž firma také informovala, bylo ukončeno na celém trhu.

Povzbuzující zprávou je naopak přesun některých programů z vyšších tarifů do nižší nabídky. Tato skutečnost se týká konkrétně kanálů Film+ a Leo TV. Obě tematické stanice – jedna filmová, druhá erotická – jsou klientům k dispozici ve vysokém rozlišení obrazu. Do nabídky Kuki menší byl zároveň zařazen program CBS Reality, který je na trhu operátorům k dispozici bohužel prozatím pouze ve standardním rozlišení. Zároveň jde o jediný kanál zde fungující pod hlavičkou CBS. O dalších novinkách informuje provozovatel Kuki zde.

autor: lukpo
Spustit audio

Související