Televize Naživo v nabídce O2TV, služba ji zařazuje jako první placený poskytovatel

2. prosinec 2020

Nová tematická stanice Naživo byla doposud k dispozici pouze prostřednictvím DVB-T2 multiplexu 23 Českých Radiokomunikací. Díky společnosti O2 Czech Republic vstupuje také do prostředí placené televize.

Novou celoplošnou televizi Naživo zařadil do nabídky první poskytovatel placených programů, společnost O2 Czech Republic. Stanice se od úterý 1. prosince objevila v nabídce O2TV na pozici 18, která byla doposud neobsazena. Televize Naživo je k dispozici klientům operátora ve standardním rozlišení s elektronickým programovým průvodcem (EPG). Skrze něj si bylo možné i vybrané bloky pustit zpětně. Platforma ovšem funguje zejména jako podpora kultury a pořady jsou k dispozici pro zpětné zhlédnutí díky webu www.filmnazivo.cz.

Televize Naživo zahájila vysílání 20. listopadu ve 20:00. Společný televizní projekt HEAVEN´S GATE Viktora Tauše, Cirku La Putyka a Jatek78 propojuje živou kulturu s diváky u obrazovek. Unikátní formáty a specifický kinematografický jazyk definuje jedinečnost zážitku, který se stává alternativou živé kultury. Stanice nabízí aktuální živou divadelní, hudební i dětskou tvorbu včetně exkluzivního formátu Film Naživo. Nová celoplošná televize je k dispozici také prostřednictvím DVB-T2 multiplexu 23 Českých Radiokomunikací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související