Televize Nova odvysílala tiskovou konferenci k podzimnímu schématu on-line, bezplatný archiv rozšířila na 30 dní

6. srpen 2020

Programová ředitelka televize Nova Alex Ruzek prezentovala mediální skupinu i v době koronaviru jako pevnou, stabilní, spolehlivou, aktuální a zejména zábavnou. Svůj obsah nabízí nejen v mobilní aplikaci, ale také prostřednictvím platformy HbbTV.

Z důvodu bezpečí novinářů i svých zaměstnanců se tisková konference televize Nova k podzimnímu programovému schématu neodehrála podle tradičního modelu. Stejně jako představení zpravodajské televize CNN Prima News i tato akce byla kvůli koronavirové pandemii přesunuta do on-line prostředí a programová ředitelka Alex Ruzek tak diváky netradičně pozdravila virtuálně.

„Televize Nova je dobře připravena posloužit svým divákům před, během i po této pandemii. Zatímco některé věci mohou být jiné než dříve, Nova zůstane pevná, stabilní, spolehlivá, aktuální a hlavně zábavná,“ uvedla mimo jiné Ruzek. Netradiční bylo i samotné vystoupení programové ředitelky TV Nova. Alex Ruzek hovořila v angličtině a její monolog byl doplněn titulky. Běžně mluví na tiskových konferencích česky s anglickým přízvukem.

Alex Ruzek na virtuální tiskové konferenci

Kromě programového schématu, kterému byla věnována drtivá část tiskové konference, se programová ředitelka zaměřila i na on-line projekty. Pozitivní zprávou je, že bezplatný archiv Nova Plus nabídne možnost zhlédnout filmy a seriály až 30 dní po jejich odvysílání. V době, kdy Nova s touto službou začínala, to byl pouhý týden, následně diváky odkazovala na svůj placený archiv Voyo.cz. Ten se, jak jsme vás již informovali, představil od letošního léta v kompletně novém kabátě. Další aktivitou ze světa nových médií je pak mobilní aplikace Nova Plus. Archiv TV Nova je pochopitelně dostupný i pro přijímače s podporou HbbTV.

Detaily ohledně programového schématu TV Nova a jejích tematických klonů přináší presskit níže.

autor: lukpo
Spustit audio

Související