Televize Prima prodlužuje podzimní grafikou oslavy svých pětadvacátých narozenin

24. srpen 2018

Mediální skupina upozorňuje na 25 let televize Prima například i skrze hybridní vysílání HbbTV, kde je umístěná stejnojmenná sekce s vybranými pořady.

Česká plnoformátové televize se spolu se vstupem do nové televizní sezóny „oblékají“ i do podzimní grafiky. Výjimkou nebude ani FTV Prima, která tentokrát tuto součást vysílání využije k připomínce svého pětadvacátého výročí – v roce 1993 startovala jako Premiéra TV. 25 let televize Prima se letos prolíná všemi komunikačními kanály, které skupina využívá. Speciální sekci má hybridní menu HbbTV, slavnostní byla i nedávná tisková konference k podzimnímu schématu.

„Podzimní identy TV Prima oslavují nejen narozeniny, ale především fakt, že jsme spolu s našimi diváky už 25 let. Ve znělkách pracujeme s magií světla, které nás spojuje i odkrývá různé příběhy a situace,“ popsal koncept Michal Pacina, kreativní ředitel FTV Prima a společnosti Department, která stojí za novými znělkami pro televizi Prima. Celkem se diváci mohou těšit na 14 různých identů. Oslavu a pospolitost v nich prožívají nejen moderátoři (mimo jiné Eva Perkausová, Karel Voříšek, Roman Šebrle, Klára Doležalová, David Gránský), ale také herci z vlajkových seriálů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související