Televize Prima představila od července zcela novou podobu svého zpravodajství

3. červenec 2018

„Dobře víme, že dnešní divák chce informaci dostat pokud možno hned a živé vstupy jsou skvělou příležitostí, jak zprávu podat rychle, přehledně a jasně,“ uvedla šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová.

Televize Prima vysílá od července svou hlavní publicistickou relaci pod novým názvem Velké zprávy. Formát má 45 minut, startuje tradičně v 18.55 a diváci se mohou setkat se svými oblíbenými tvářemi včetně nedávno uvedené dvojice Eva Perkausová – Roman Šebrle. „Velké Zprávy nabídnou divákům prostřednictvím živých vstupů reportérů z regionů dění v Česku v přímém přenosu. Redakce Krimi zpráv spojila síly s redakcí domácího zpravodajství, větší prostor dostanou také témata ze zahraničí,“ odhalila šéfredaktorka zpravodajství a publicistiky Jitka Obzinová.

„Dobře víme, že dnešní divák chce informaci dostat pokud možno hned a živé vstupy jsou skvělou příležitostí, jak zprávu podat rychle, přehledně a jasně. Více živých vstupů, nejnovější informace, aktuální vývoj. Nová podoba, nová zjištění, nové souvislosti, to zásadní a živě z celé České republiky. Jsme tam, kde jsou naši diváci, sázíme na sílu regionů a věříme, že nové Velké Zprávy pro ně budou skvělým zdrojem o dění u nich doma i ve světě,“ doplnila Obzinová. Jako důležitou součást této relace bude Prima využívat Facebook, kde budou publikovány příspěvky o aktuálním dění již během dne. Zachován zůstává formát Divošek a Top Staru.

autor: lukpo
Spustit audio

Související