Televize Prima rozšířila HbbTV o řadu nových pohádek a stovky dokumentárních videí

20. srpen 2019

Mediální skupina uvedla, že cílem je nabídnout uživatelům ještě více zábavy, a to znamená více video obsahu, který je pro diváka zajímavý, jednoduše dostupný a bezpečný.

Společnost FTV Prima zařadila do hybridního menu svých kanálů řadu nových pohádek a stovky videí z dokumentární tematikou. Aktuálně je v nabídce okolo tisícovky pořadů pro děti a více než dvě stovky formátů zaměřených na milovníky historie, přírody, válek a podobně. Odpovídající kategorie Děti a Dokumenty byly dále rozděleny na jednotlivé sekce, aby se v nich diváci mohli lépe orientovat. Zájemce potřebuje televizní přijímač s podporou standardu HbbTV, který je připojený k internetu. HbbTV je součástí všech kanálů FTV Prima.

„Naším cílem je nabídnout uživatelům ještě více zábavy, a to znamená více video obsahu, který je pro diváka zajímavý, jednoduše dostupný a bezpečný. Dlouhodobým trendem ve sledovanosti online videa jsou samozřejmě pořady vlastní tvorby, ale právě také pořady pro děti. V HbbTV, dostupné přes známé červené tlačítko na dálkovém ovladači, se už nyní odehraje 90 % všech videí pro děti,“ uvedl k rozšiřování online nabídky Daniel Grunt, ředitel nových médií skupiny Prima.

autor: lukpo
Spustit audio

Související