Televize Prima sází v létě v hybridním vysílání HbbTV na děti a milovníky kriminálek

18. červenec 2019

Pro Primu je videotéka nejdůležitější součástí jejího hybridního vysílání. V rámci všech svých kanálů láká prostřednictvím virtuálního červeného tlačítka na jednotlivé tituly, takže divák je nemusí hledat v seznamu, ale je na jejich přítomnost upozorněn okamžitě po přepnutí na danou televizní stanici.

Společnost FTV Prima, která je s výjimkou stanice Prima Comedy Central provozovatelem kanálů pod hlavičkou Prima, upravila v průběhu letních měsíců podobu svého hybridního vysílání. Majitele televizorů a set-top boxů s podporou technologie HbbTV, jež jsou připojeny k internetu, se snaží udržet u obrazovek novými kategoriemi „Krimi léto“ a „Pohádky“. Z menu naopak zmizela položka s výběrem upoutávek na tituly dostupné ve videotéce iPrima.

Pro Primu je videotéka nejdůležitější součástí jejího hybridního vysílání. V rámci všech svých kanálů láká prostřednictvím virtuálního červeného tlačítka na jednotlivé tituly, takže divák je nemusí hledat v seznamu, ale je na jejich přítomnost upozorněn okamžitě po přepnutí na danou televizní stanici. Kromě vlastních aplikací jsou v HbbTV menu FTV Prima k dispozici také jednoduché on-line hry, program řetězce CineStar nebo možnost sledování kanálů O2TV Sport.

autor: lukpo
Spustit audio

Související