Televize Prima spustila novou verzi mobilní aplikace pro systémy Android a iOS

29. červen 2020

V aplikaci uživatelé najdou archiv nejoblíbenějších seriálů ze všech kanálů skupiny Prima, ale i koprodukční filmy nebo dokumenty ze stanice Prima Zoom. Aplikace také umožňuje stáhnout si vybrané pořady či filmy a kdykoli se na ně podívat – a to i v době, kdy uživatel není připojen k internetu.

Nejen novou verzi svého videoarchivu na platformě HbbTV, ale i mobilní aplikaci pro operační systémy Android a iOS spustila společnost FTV Prima. V aplikaci uživatelé najdou archiv nejoblíbenějších seriálů ze všech kanálů skupiny Prima, ale i koprodukční filmy nebo dokumenty ze stanice Prima Zoom. Zároveň také nabízí možnost živě sledovat všechny kanály skupiny Prima. Aplikace také umožňuje stáhnout si vybrané pořady či filmy a kdykoli se na ně podívat – a to i v době, kdy uživatel není připojen k internetu.

„Naše online služby pro diváky neustále zkvalitňujeme a rozvíjíme, tak aby své oblíbené pořady mohli sledovat kdykoliv a kdekoliv. Mobilní aplikaci máme k dispozici jak pro uživatele s operačním systémem Android, tak s Apple iOS. Věřím, že u obou novinek uživatelé ocení jednoduchý a přehledný design a intuitivní ovládání, které jim snadno umožní vyhledat oblíbené pořady,“ uvedl Josef Stránský, vedoucí ředitel technologií skupiny Prima. S květnovou návštěvností 3 986 207 reálných uživatelů se řadí mezi nejoblíbenější TV weby.

autor: lukpo
Spustit audio

Související