Televize Prima zařadila speciální spot. Diváci si mají zkontrolovat, zdali přijímač podporuje HbbTV

20. únor 2020

Promo novinka využívá jako hlavní komunikační prostředek úspěšný seriál Slunečná, mihne se zde i film Ženy v běhu nebo talk show Na Pavláska. Spot je k dispozici jako speciální aplikace na všech kanálech FTV Prima.

Speciální informační spot zařadila do svého vysílání společnost FTV Prima. Diváky má upozornit na to, že v souvislosti s přechodem na pozemní vysílání DVB-T2 si mají zkontrolovat, zdali jejich nový přijímač – televizor, případně set-top box – podporuje technologii HbbTV. Hybridní vysílání známé spíše jako červené tlačítko je dnes již běžnou součástí téměř všech televizních stanic. Výjimku tvoří například TV Barrandov.

Aplikace FTV Prima upozorňující na vybavenost přijímačů technologií HbbTV

Diváci se mohou s informačním spotem setkat v podobě speciální aplikace v HbbTV menu kanálů FTV Prima. Právě přístup k hybridnímu vysílání prezentuje mediální skupina jako velkou výhodu. „Jen tak si budete moci zdarma užít všechny vaše oblíbené seriály, filmy a další pořady z bohaté iPrima nabídky,“ láká Prima. Ve spotu hraje hlavní roli úspěšná programová nabídka Slunečná, mihne se zde ale například i snímek Ženy v běhu nebo talk show Na Pavláska.

autor: lukpo

Související