Televize Seznam přichází s filmovými pátky, nabídne Dům z písku a mlhy i Mary a Maxe

12. říjen 2018

Filmové pátky zahájí snímek Tajnosti režisérky Alice Nelis, dále jsou naplánovány například tituly Za zavřenými dveřmi, Příběh mého syna nebo Philomena.

Celoplošná Televize Seznam nasazuje od dnešního dne do vysílání první celovečerní filmy. Prvním titulem tohoto druhu bude český snímek Tajnosti od režisérky Alice Nelis. V dalších týdnech budou následovat například filmy Philomena, Dům z písku a mlhy, Mary a Max, Za zavřenými dveřmi, Příběh mého syna a další. Jednotlivé snímky pro Televizi Seznam dodala společnost AQS. V pozemním vysílání je stanice dostupná ve standardním a v placených službách také ve vysokém rozlišení.

„Televize Seznam chce svým divákům nabídnout díla, která budou nejen zábavná, ale taková, která je přimějí přemýšlet, inspirují je či je obohatí o zajímavé lidské příběhy. Zároveň jim nabízíme i vlastní originální obsah z dílny Stream.cz, a to v říjnu od pátku do neděle vždy od 20:30 hodin. V pátek se mohou diváci těšit na Kadeřnictví, v sobotu na Hasičárnu Telecí a v neděli na nový seriál Přijela Pouť,“ uvedl Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV. Od tohoto týdne je dostupné vysílání tohoto programu také on-line.

autor: lukpo
Spustit audio

Související