Televize Seznam zpřístupnila archiv pořadů na klíčové platformě, nabízí ho všem divákům

10. říjen 2018

On-line archiv Seznamu je již dostupný díky hybridnímu vysílání například klientům kabelového operátora UPC, satelitní služby Skylink i v terestrické distribuci DVB-T a DVB-T2.

Televize Seznam, respektive její pořady a on-line vysílání, je dostupná na další důležité platformě. Zájemci si mohou nyní formáty Seznamu pustit konečně i prostřednictvím archivu na adrese www.televizeseznam.cz. O novince informoval na svém účtu prostřednictvím sociální sítě Twitter přímo Pavel Zima, místopředseda představenstva a ředitel pro exekutivu a komunikaci společnosti Seznam.cz, která zmíněnou celoplošnou stanici vlastní.

Provozovatel Seznamu chápe možnost spuštění pořadů zpětné, případně celý svůj on-line archiv, jako důležitou součást obchodní strategie. Zpětně si mohou pořady spustit například i klienti kabelového operátora UPC Česká republika nebo satelitní služby Skylink, kde je tato funkce dostupná stejně jako v pozemním vysílání díky funkci hybridního vysílání HbbTV. UPC nabízí on-line archiv Televize Seznam také na platformě Horizon.

autor: lukpo
Spustit audio

Související