Telly doplnila svou internetovou televizi o nové funkce

22. duben 2020

Mezi novými funkcemi přibylo řazení kanálů stylem “drag&drop” a ovládání tlačítky klávesnice. Všechny funkce z předešlého rozhraní zůstaly nadále k dispozici v nezměněné podobě.

Společnost Telly (dříve Digi TV) doplnila svou nabídku internetové televize o další funkce. Novinky jsou dostupné prostřednictvím rozhraní v on-line prohlížeči. Mezi novými funkcemi přibylo řazení kanálů stylem “drag&drop” a ovládání tlačítky klávesnice. Levá/pravá šipka má funkci posunu v programu (timeshift) s krokem po 5 sekundách. Hlasitost se mění tlačítky +,- nebo šipkami nahoru, dolu. V režimu živého vysílání lze přepínat kanály tlačítky PgUp, PgDn nebo pomocí numerické klávesnice.

„Poslední aktualizací webového portálu Telly plníme cíl sjednocovat naše jednotlivé aplikace, jejich grafiku a zjednodušovat ovládání,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb Telly, a doplnila: „Orientace v novém grafickém prostředí je víc intuitivní, jednoduchá, přehledná a zákazníci si na ni určitě rychle zvyknou.“ Všechny funkce z předešlého rozhraní, například možnost listovat v programech až sedm dní dopředu, vyhledávání pořadů, sedmidenní archiv zpětného zhlédnutí, nahrávání pořadů a další, zůstaly nadále k dispozici v nezměněné podobě.

autor: lukpo
Spustit audio

Související