TV Noe s doplňkovými službami v DVB-T multiplexu operátora Vodafone

13. prosinec 2022

Telekomunikační společnost Vodafone přidala v uplynulých dnech ke stanici TV Noe příznak virtuálního červeného tlačítka, tzv. technologii HbbTV. Stalo se tak v případě jednoho z DVB-T multiplexů, které si operátor skládá sám a nabídku označuje jako tarif Start. Stanice je zde k dispozici pouze ve standardním rozlišení obrazu.

V případě zapojení signalizace HbbTV hovoříme skutečně o TV Noe, která je k dispozici v jednom z DVB-T multiplexů a nikoliv kabelové nabídce. Zde je tato stanice zákazníkům přístupná jak ve verzi se standardním, tak i vysokým rozlišením. Nabídka označovaná jako Start obsahuje programy, které více méně kopírují bezplatnou terestrickou nabídku, ale jsou zde k dispozici i některé programy navíc, například TVS ve Full HD kvalitě.

TV Noe nabízí skrze červené tlačítko přístup do svého archivu, který je k dispozici ve dvou verzích, jako knihovna jednotlivých pořadů, případně prostřednictvím elektronického programového průvodce (EPG) – zde dva dny zpětně. Další funkcí přístupnou přes HbbTV je možnost sledování bonusového programu Noe+. Ten plánuje společnost Telepace, která TV Noe provozuje, zpřístupnit také v pozemním vysílání. O licenci už regulátora požádala.

autor: lukpo
Spustit audio

Související