TV Noe umožňuje díky červenému tlačítku HbbTV přehrání právě vysílaného pořadu od jeho počátku

6. srpen 2020

Funkce takzvaného timeshiftu je k dispozici u obou programů, které vysílatel na této platformě nabízí, tedy jak TV Noe, tak i čistě internetové TV Noe+. Služba je pochopitelně k dispozici zdarma, vyžaduje ale připojení televizoru nebo set-top boxu k internetu.

Diváci křesťanské Televize Noe mohou využít novou funkci, kterou jím poskytuje její provozovatel. Zájemci si nyní mohou přehrát právě vysílaný pořad od jeho začátku. Jedinou podmínkou je, aby měl uživatel televizor nebo set-top box s podporou technologie HbbTV, který je připojený k internetu. Obecně je tato funkce vžitá jako virtuální červené tlačítko, případně červený bod. Podporu HbbTV zjistí uživatel v manuálu svého přijímače.

Funkce takzvaného timeshiftu je k dispozici u obou programů, které vysílatel na této platformě nabízí, tedy jak TV Noe, tak i čistě internetové TV Noe+. Tady se mají objevit pořady, které se nevejdou do vysílání, případně pro ně v programu hlavní stanice nebude dostatečný prostor. Hybridní vysílání má TV Noe aktivované v multiplexech Českých Radiokomunikací a také na družici Astra 3B, kde působí satelitní televize Skylink.

autor: lukpo
Spustit audio

Související