TV Nova je nejlepším nováčkem na poli červeného tlačítka, HbbTV cenu získala i v další kategorii

10. listopad 2022

Dvě ceny v rámci slavnostního večera HbbTV Awards 2022, který se konal v rámci prvního dne HbbTV Symposia, si odnesla TV Nova. Vítězství získala mediální skupina konkrétně v kategoriích Nováček roku a Nejlepší využití HbbTV pro řešení založená na reklamě. Obě ceny si za TV Nova převzala manažerka HbbTV Iva Dohnálková.

„Gratulujeme vítězům HbbTV Awards 2022! Jako obvykle byly přihlášky velmi zajímavé a působivé. Potvrzují také posun od dřívější převahy sofistikovaných inovací, které ještě neprokázaly dopad na trh, k běžným produktům a aplikacím. Vítězové jsou skvělým příkladem toho, že HbbTV je nyní živou komerční realitou nejen pro vysílatele nebo výrobce, ale i pro diváky," konstatoval Vincent Grivet, předseda Asociace HbbTV.

Ke kategorii Nováček roku se asi nemá cenu blíže vracet, vysvětlit je však třeba vítězství projektu Max Reach, neboli česky Maximální dosah. Toto řešení je určeno výhradně pro obchodní partnery. Cílí na zařízení, jež neviděla určitý obsah ve stanovené frekvenci. Pilot proběhl na vlastní promo kampani Voyo Originálu Gumy a na self-promo kampani O mě se neboj. Sama Nova označuje HbbTV za jednu z nejrychleji se vyvíjejících technologií.

Kompletní seznam vítězů HbbTV Awards je možné najít na webu HbbTV.org.

autor: lukpo
Spustit audio

Související