V Česku začala fungovat další on-line služba, Číčo TV slibuje 72 kanálů v jediném balíčku

20. listopad 2019

Technicky služba funguje na jakémkoliv připojení. Aktuálně jsou podporovány systémy Android TV a mobilní platformy Android a iOS. Do budoucna chce provozovatel Číčo TV nabízet službu i přes partnerskou síť, kterou buduje.

V České republice začala fungovat nová on-line služba pod názvem Číčo TV. Televizní platforma slibuje v jediném balíčku 72 programů různých žánrů od plnoformátových stanic, přes hudební, dětské, dokumentární i erotické. V nabídce jsou kromě kanálů slovenské RTVS k dispozici i rakouská ORF nebo zpravodajská televize France 24 a CNN. Hlavní výhodou, na níž služba sází, je právě to, že zákazník najde vše v jediné nabídce. Za tu si provozovatel účtuje měsíčně necelých 370 korun.

Technicky služba funguje na jakémkoliv připojení. Aktuálně je podporován systém Android TV a mobilní platformy Android a iOS, v blízké době má být uveden také vlastní set-top box. Uživatele by měl oslovit jednoduchý a přehledný design, který je jednotný pro všechna zařízení. Stejně jako ostatní on-line služby je možné Číčo TV využívat i v zemích Evropské unie. Kromě samotné televizní nabídky je k dispozici i videotéka, tu získává divák v ceně.

Programová nabídka služby Číčo TV

„Programová nabídka má cílit na celou rodinu a podle toho jsme ji postavili. Zákazník bude mít přístup ke sportovním, dokumentárním, erotickým i dalším programům. Naší cílovou skupinou jsou lidé od 25 do 55, respektive 60 let,“ uvedl pro portál Digitální rádio Robert Beránek, obchodní ředitel společnosti CICO. Službu je možné v tuto chvíli objednat pouze přes webové stránky, snahou firmy je však ji nabízet i přes síť obchodních partnerů. Vlastní infrastrukturu tedy platforma nevyužívá

„V horizontu jednoho roku bychom chtěli získat řádově několik tisíc zákazníků, hranice je někde do deseti tisíc, což bude ale záležet na jednáních s partnery, která bych v tuto chvíli nechtěl konkretizovat. V prvním roce provozu služby je určitě reálných dva tři tisíce klientů naší služby,“ doplnil Beránek.

autor: lukpo
Spustit audio

Související